Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Presa coreeană a declarat că Sunny Optical va furniza modulul ToF pentru Samsung Galaxy S11

Presa coreeană Elec a raportat recent că Sunny Optical, principalul producător de produse optice din China, va furniza module de timp pentru zbor (ToF) pentru smartphone-ul pilot de ultimă generație al Samsung (seria Galaxy S11). Conform unei explozii a industriei din 21 octombrie, aceasta este a doua oară când Sunny Optical furnizează Samsung Electronics de la versiunea Galaxy S10 5G din acest an.

Experții pieței se așteaptă ca concurența cu producătorii coreeni de module de camere să se intensifice în continuare. În ceea ce privește ToF, este o tehnologie de detectare 3D. Odată cu creșterea conținutului îmbunătățit (AR) și a realității virtuale (VR), este de așteptat să apară în era 5G.

În Coreea de Sud, Namuga și Partron vor fi cei doi mari furnizori ai modulului Galaxy S11 ToF. În același timp, cele două companii au furnizat și module ToF pentru modelele Galaxy Note 10+.

Însă în acest an, ponderile Sunny Optical au crescut exponențial, împreună cu Partron, furnizând module ToF pentru smartphone-ul Galaxy S10 5G de la Samsung.

De acum, Sunny Optical reprezintă doar o mică parte din lanțul de furnizare a modulelor de camere electronice Samsung. Dar urmând generația următoare, Galaxy S11 este de așteptat să crească în continuare greutatea modulului ToF, ceea ce înseamnă că furnizorul chinez poate obține mai multe afaceri.

Anul trecut, marchează pentru prima dată când Sunny Optical a furnizat module de camere pentru produsele low-end Samsung. Un reprezentant al industriei a declarat: „Creșterea Sunny Optical a făcut ca furnizorii coreeni să se simtă nervoși”.

Se așteaptă ca Sunny Optical să reprezinte aproximativ 20% din oferta de module de cameră Samsung în acest an. Precizia Largan din Taiwan umple încă 10%, în timp ce companii coreene precum SEKONIX domină încă 70%.

În prima jumătate a anului, vânzările Sunny Optical pe piața asiatică de peste mări au crescut cu 140% an de an până la aproximativ 400 miliarde câștigate (2,3 miliarde de yuani). Condusă de Samsung, performanțele sale pe piața coreeană sunt de așteptat să reprezinte o proporție mai mare decât aceeași perioadă a anului trecut.