Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mass-media coreeană: guvernul sud-coreean intenționează să utilizeze AI pentru a dezvolta industriile de materiale, piese și echipamente

Potrivit presei coreene etnews, guvernul sud-coreean intenționează să utilizeze „inteligența artificială” pentru a dezvolta industriile de materiale, piese și echipamente ale țării.

Se raportează că guvernul sud-coreean va căuta standardizarea datelor legate de industrie și va stabili o „platformă de inginerie virtuală” bazată pe inteligență artificială. În plus, planifică să aplice „fluxuri de lucru de inteligență artificială” de la selectarea materialelor la dezvoltarea proceselor pentru a reduce semnificativ timpul și costurile necesare comercializării.

Se așteaptă ca, de când guvernul japonez a impus restricții la export pe Coreea de Sud anul trecut, eforturile industriilor, universităților, guvernelor și instituțiilor de cercetare pentru diverse materiale, piese și echipamente vor produce efecte sinergice prin inteligență artificială.

Ministerul Comerțului, Industriei și Energiei din Coreea de Sud (MOTIE) a început recent să desfășoare activități de standardizare a datelor cu organizații majore legate de industria materialelor, pieselor și echipamentelor. Scopul său principal este de a unifica diferite forme de date împrăștiate peste tot în conformitate cu standarde specifice. Aplicați aceste date soluțiilor de inteligență artificială.

Un purtător de cuvânt al industriei a spus: „Inteligența artificială va fi utilizată pentru a construi un sistem de management cu date relevante din industrie. Având în vedere că avem de-a face cu o cantitate mare de date, acest proces va dura ceva timp. ”

Raportul a afirmat că construcția de platforme bazate pe inteligență artificială a celor trei mari industrii va face parte din „Proiectul de construcție a platformei de inginerie virtuală” a MOTIE. MOTIE folosește software de simulare pentru a realiza faze de dezvoltare a produselor pentru companiile din industrie și se angajează să formuleze cel mai bun proces de producție.

În plus, a extins domeniul de aplicare al proiectului la domeniul „datelor de inovare materială”. Inteligența artificială va fi utilizată pentru a analiza baza de date stocată în platforma virtuală de inginerie și pentru a pregăti un sistem care recomandă cel mai bun proces pe baza condițiilor personale. Platforma de inginerie virtuală bazată pe software a sprijinit 191 de companii prin 53 de software de simulare. Ca rezultat, costurile de dezvoltare a produselor au fost reduse cu 3,66 milioane USD, iar ciclul mediu de dezvoltare a fost scurtat cu aproximativ 35,2%.

Se așteaptă ca platformele bazate pe inteligență artificială să poată oferi simulări mai precise decât platformele bazate pe software și să ajute companiile să reducă mai eficient costurile de dezvoltare a produselor și ciclurile de dezvoltare. Acest lucru se datorează faptului că inteligența artificială poate fi utilizată în diverse scopuri, cum ar fi proiectarea materialelor, predicția performanței, proiectarea proceselor, interpretarea pieselor și a produselor finite și evaluarea fiabilității legate de performanță și viață.

Se spune că MOTIE s-a asigurat că va investi zeci de milioane de dolari până la sfârșitul anului viitor. Se așteaptă ca Ministerul să lucreze din greu pentru a accelera standardizarea și securitatea materialelor și a datelor componentelor, pentru a implementa învățarea inteligenței artificiale în industriile majore, cum ar fi chimia, metalele, ceramica și fibrele.

Se așteaptă ca platformele bazate pe AI să joace un rol cheie în strategia „Materiale, piese și echipamente 2.0” implementată de întregul guvern, deoarece răspândirea recentă a epidemiei a făcut din transformarea digitală și metodele fără contact cheia întregii industrii.