Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mass-media coreeană: interzicerea de către Huawei a scutirilor poate eșua, iar Samsung va deveni cel mai mare beneficiar din străinătate

Potrivit Korea Herald, noua interdicție impusă de guvernul SUA împotriva Huawei va intra în vigoare pe 15 septembrie. Furnizorii care utilizează echipamente sau software din SUA pentru a produce cipuri nu vor avea voie să vândă cipuri către Huawei fără aprobarea Washingtonului. În acest sens, analiza constantă arată că Samsung Electronics va beneficia de aceasta pe termen lung.

Samsung și SK Hynix au confirmat că au încetat transportul către Huawei. Cu toate acestea, industria sud-coreeană a dezvăluit că ambele companii au solicitat derogări de la Departamentul de Comerț al SUA.

Dar Rhee su-mi, avocat la firma de avocatură Arnold & Porter, specializată în probleme de securitate națională, a subliniat recent că, chiar dacă Samsung solicită o licență în Statele Unite, este puțin probabil ca guvernul SUA să aprobe cererea.

Rhee su-mi a spus: „Principiul de bază al guvernului SUA este să nu elibereze licențe pentru produsele cu cip legate de Huawei. Chiar dacă o companie solicită o licență, va dura mult timp, deoarece nu numai că procedurile sunt complicate, dar și diferitele agenții din Statele Unite vor face una câte una. Cererea este revizuită. Va dura mai mult de un an pentru a obține permisul. "

Analistul KB Securities, Kim Dong-won, a subliniat: „Statele Unite impun sancțiuni Huawei și altor companii chineze de semiconductori, iar ordinele Samsung pot fi reduse. Dar aceasta va fi, de asemenea, o oportunitate pentru Samsung de a extinde cota de piață și de a câștiga noi clienți. Așadar, pe termen lung Uite, avantajele depășesc dezavantajele. "

El a mai spus, "Ironia este că interdicția Huawei poate determina consumul de stoc DRAM, drept urmare, prețurile DRAM vor coborî devreme."

Prin urmare, pe termen scurt, decalajul din comenzile Huawei va avea un anumit impact negativ asupra Samsung, dar pe termen lung, Samsung va beneficia de aceasta, în special activitatea sa de telefonie mobilă.

Analistul de investiții financiare Shinhan, Park Hyung-wou, a declarat că interdicția Huawei va face din Samsung cel mai mare beneficiar al Chinei de peste mări. Livrările de smartphone-uri Samsung pot crește cu 31 de milioane de unități.

Lee Kyu-ha, analist la NH Investment Securities, a subliniat că „cel mai rău scenariu este că Huawei ar trebui să renunțe la afacerea sa de telefonie mobilă”.

Pentru Huawei, dacă este nevoie de cel puțin un an pentru a solicita o licență pentru livrări, nu numai smartphone-urile, ci și companiile 5G se pot confrunta cu o lovitură mare.