Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Continuați cu principalele descoperiri ale TSMC! Lee, Jae Yong reafirmă viziunea numărul unu din lume pentru cipurile logice

Ieri (20), vicepreședintele Samsung Electronics, Lee Jae Yong, a inspectat prima linie de producție a plafonelor V1 a companiei, bazată pe tehnologia litografiei ultraviolete extreme (EUV). În această perioadă, Lee, Jae Yong a precizat din nou că Samsung Electronics va deveni numărul 1 mondial în domeniul cipurilor logice până în 2030.

Potrivit BusinessKorea, Samsung Electronics a subliniat că Lee Jae Yong (Lee, Jae Yong) a avut o întâlnire pe teren cu președintele unității de afaceri DS, după ce a vizitat ieri linia de producție a fabricii EUV. Divizia de soluții de dispozitive Samsung (DS) include două linii de produse importante, semiconductori și afișaje. Întâlnirea părea să arate și lui Lee, hotărârea lui Jae Yong.

Se înțelege că linia de producție V1 a început în februarie 2018 cu o investiție de aproximativ 6 miliarde de dolari americani. Dacă întreaga linie este finalizată în viitor, investiția totală este de așteptat să ajungă la 20 de trilioane câștigate.

„V1 include Ultra Violet și Victory”, a spus un executiv la Samsung Electronics. „Planificăm să facem investiții suplimentare în linia V1 pe baza condițiilor viitoare ale pieței.”

În același timp, Samsung Electronics a apreciat că stăpânirea procesului EUV este esențială pentru a ține pasul cu TSMC. Deoarece circuitul semiconductorului este gravat pe placă folosind o sursă de lumină ultravioletă cu undă scurtă, în comparație cu metoda ArF, procesul avansat poate produce circuite mai fine. Este potrivit pentru procese ultra-fine sub 10 nanometri și este utilizat pentru a pregăti semiconductoare de înaltă performanță, cu putere redusă. Esential.

Pe linia de producție V1 a Samsung Electronics, pe lângă cipurile cu 7 nanometri, vor fi produse și semiconductori de 5 nm și 3 nm. Se raportează că produsele cu 7 nanometri care vor fi produse în masă de la începutul lunii februarie vor fi livrate clienților din întreaga lume în luna martie.

Lee Jae Yong le-a mai spus angajaților în acea zi: „Anul trecut, am semănat semințele obiectivului de a deveni un lider de semiconductor al sistemului, iar astăzi, suntem primii care au atins acest obiectiv”.