Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Se spune că Apple va vizita GIS în secret, noul iPhone poate susține recunoașterea cu ultrasunete a amprentelor digitale sub ecran

Pe 4, potrivit raportului „Economic Daily” al presei taiwaneze, Apple intenționează să introducă funcția de recunoaștere a amprentelor sub ecran pentru prima dată anul viitor pe noul iPhone. Se spune că săptămâna viitoare va trimite reprezentanți să se întâlnească cu producătorul GIS de la tabloul tactil GIS. În acel moment, vom discuta despre cooperarea recunoașterii amprentelor sub ecranul ultrasonic și vom finaliza detaliile în ceea ce privește capacitatea de producție, randamentul și prețul.

Cu toate acestea, GIS nu a comentat zvonul.

Se raportează că GIS a furnizat anterior servicii de montare tactilă pentru iPhone, dar în timp ce Apple a trecut la designul tactil al iPhone (In-cell) și a anulat funcția de detectare 3D și chiar a înlocuit recunoașterea feței cu recunoașterea amprentelor digitale, GIS a rănit . Comenzile pierdute de iPhone, de această dată, este de așteptat să revină în lanțul iPhone prin recunoașterea amprentelor sub ecranul cu ultrasunete, conducând la explozia performanței.

În plus, industria a raportat recent că GIS a intrat în câmpul Mini LED și va fi responsabilă în viitor pentru asamblarea modulului Apple iPad Mini LED. Insiders a subliniat că GIS a fost inițial principalul furnizor de panouri tactile iPad, iar acum reintră în modulele Mini LED, care vor ajuta veniturile și profiturile viitoare.

Conform surselor din industrie, Apple a început cu iPhone X și a înlocuit recunoașterea amprentelor cu recunoașterea feței. Cu toate acestea, întrucât fabricile de indicatori non-Apple, precum Samsung și Huawei, au introdus recunoașterea amprentelor sub ecran, „telefoanele cu ecran complet” au devenit un mare punct de vânzare, iar Apple a început să se gândească la reîncadrarea tehnologiei de recunoaștere a amprentelor sub ecran .

Ultimele știri au menționat, de asemenea, că Apple consideră GIS drept partenerul principal al companiei afiliate Hon Hon Group, are un statut financiar solid și este un designer de referință pentru recunoașterea cu ultrasunete a amprentelor cu ultrasunete de la Qualcomm, precum și pentru experiența emblematică de cooperare a mașinii Samsung. Calificat pentru producția de masă, așa că a fost ales GIS.

Pe lângă noutățile din lanțul industrial, Apple a depus recent brevete referitoare la recunoașterea amprentelor ecranului la Oficiul SUA de Brevete, indicând că Apple implementează activ tehnologii conexe.

Anterior, lanțul de aprovizionare a declarat că, după o reconciliere cu Qualcomm, Apple a fost foarte interesată de amprentele ecranului acestuia din urmă și chiar a efectuat teste interne. În comparație cu amprentele ecranului optic, soluția Qualcomm este mai sigură și este un ecran cu ultrasunete. Amprentele au o penetrabilitate puternică și o rezistență ridicată la pete. Chiar și starea degetelor umede și murdare poate fi identificată perfect și, de asemenea, suportă detectarea vie, ceea ce îmbunătățește considerabil siguranța.

Deși nu este clar dacă noul iPhone de anul viitor va adopta o soluție de recunoaștere a amprentelor parțiale sau pe ecran complet, deoarece tehnologia cu ultrasunete este aplicabilă numai panourilor de afișare OLED, acest lucru înseamnă că noul senzor poate fi limitat la modele iPhone de înaltă calitate.