Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ca răspuns la creșterea tarifelor, cele 40 de milioane de dolari SUA de la BenQ vor crea o fabrică în Vietnam.

Conform „Business Times” raport, președintele SUA Trump a anunțat că, la 1 septembrie, va impune un tarif de 10% la al treilea val de aproximativ 300 de miliarde de dolari de produse continentale exportate în Statele Unite. Pentru aceasta, fabrica de sistem a BenQ Group, Jiashida, 30 Consiliul de administrație a decis să investească în Vietnam pentru a înființa o fabrică cu o investiție de aproximativ 40 de milioane de dolari SUA.

Înainte de aceasta, Jia Shihong, președintele Jiashida, a spus că au fost pregătite cele trei sfaturi pentru războiul comercial Sino-SUA. Primul este să transferați treptat produsele americane în fabrica Taoyuan. Capacitatea de afișare va crește treptat de la 200.000 de unități pe lună. Se preconizează că va crește la 600.000 de unități pe lună în trimestrul IV. Al doilea sfat este înființarea unei fabrici în sud-estul Asiei. Ultima linie de apărare este de a merge în Statele Unite pentru producție și și-a găsit deja un partener.

La vremea respectivă, Chen Qihong a mai dezvăluit că, în condițiile unei tarife de 10%, capacitatea de producție din continent nu va fi transferată în totalitate în Taiwan, dar compania va fi în continuare gata, în funcție de nevoile clienților. Produsele care sunt vândute în Statele Unite se vor întoarce mai întâi în Taiwan, dar trebuie să se uite și la nevoile clienților, deoarece unii clienți trebuie să elimine, iar alții nu.