Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Venitul produsului semiconductor al lui Hon Hai a fost aproape de 70 miliarde de dolari anul trecut, iar echipamentele și serviciile de proces au reprezentat aproape 50%

Conform rapoartelor MoneyDJ, Hon Hai a organizat o ședință de drept. Președintele Liu Yangwei se aștepta ca veniturile din trimestrul al treilea să crească trimestrial cu o singură cifră și să scadă cu două cifre anual.

Veniturile lui Hon Hai în al doilea trimestru au fost de 1,13 trilioane de dolari (aceeași mai jos), o creștere trimestrială de 21%, o scădere anuală de 3%, o marjă brută de profit de 5,91%, o creștere trimestrială de 1,41%, o creștere anuală de 0,6% și un profit operațional de 22,469 miliarde de yuani. O creștere de 397%, o creștere anuală de 45%, profit net după impozit 22,88 miliarde de yuani, o creștere trimestrială de 998%, o creștere anuală de 34%.

În ceea ce privește semiconductorii, Liu Yangwei a spus că veniturile produsului Hon Hai Hai în semiconductor au ajuns la aproape 70 de miliarde de yuani. Aceasta a intrat în primele zece clasamente din industria semiconductorilor din Taiwan în ceea ce privește veniturile. Structura produsului semiconductor Hon Hai include echipamente și servicii de procesare. 47%, proiectare IC 34%, servicii de proiectare IC 3%, iar restul sunt în diverse domenii precum ambalarea și testarea, ceea ce este echivalent cu construirea unei industrii integrate vertical.

Pe 10 august, lista Fortune Global 500 2020 a fost lansată oficial. Datele din listă arată că cele mai recente top 10 la nivel mondial ale companiilor, în 2019, veniturile operaționale ale celor mai importante 500 de companii din lume au atins 33,3 trilioane de dolari americani, un nivel record.

După sortare, se constată că dintre cele 133 de companii preselecționate, există un total de aproximativ 17 companii legate de lanțul industriei semiconductorilor. Printre ei, Hon Hai, Huawei și China Mobile au intrat în primele 100 de companii din lume.