Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Raportul financiar Heshuo Q3 este atrăgător, noua capacitate nu exclude înființarea de fabrici în Vietnam și India

Taiwan Electronics Co., Ltd. și Shuo Shuo au declarat că, în al patrulea trimestru, computerele notebook sunt de așteptat să reducă livrările cu 10-15% în cele trei produse majore, iar computerele și plăcile de bază vor fi reduse și cu 15-20%. Doar alte produse sunt mai bune. Există o oportunitate de a crește sezonul.

Heshuo a ținut un raport financiar în data de 7, a anunțat raportul privind veniturile din trimestrul al treilea, venituri de un singur sezon de 354,7 miliarde de dolari Taiwan (aceeași unitate), o creștere trimestrială de 18,5%, o creștere anuală de 10,2%; marja brută de 3,8%, creștere trimestrială de 0,4 puncte procentuale, o creștere anuală de 0,5 puncte procentuale; profit operațional de 6,23 miliarde de yuani, o creștere trimestrială de 110,5%, o creștere anuală de 75%; excedent înainte de impozitare de 8,6 miliarde de yuani, o creștere sezonieră de 102%, o creștere anuală de 140%, profit net după impozit de 6,3 miliarde de yuani, creștere trimestrială de 115%, o creștere anuală de 120%, profit net după impozit de 2,41 yuani pe acțiune, mai bine decât primul trimestru de 1,33 yuani și 1,08 yuani în aceeași perioadă a anului trecut.

Acumulat primele trei trimestre ale raportului financiar din acest an, veniturile au fost de 948,2 miliarde de yuani, o rată de creștere anuală de 8,5%; Marja de profit brut 3,2%, ușor mai mică decât 3,3% în aceeași perioadă a anului trecut; profit operațional de 9,6 miliarde de yuani, o rată de creștere anuală de 30,8%; înainte de impozit Excedentul este de 14,6 miliarde de yuani, rata de creștere anuală este de 60%, profitul net după impozit este de 9,8 miliarde de yuani, rata anuală de creștere este de 30%, iar profitul net după impozit este de 4,25 de yuani, care este mai mare de 3 yuani în aceeași perioadă a anului trecut.

Li Shuo, CEO al Heshuo, a declarat că creșterea veniturilor din trimestrul al treilea, cea mai importantă este economiile de costuri, care au contribuit foarte mult la marja brută de profit. În plus, managementul stocurilor a scăzut mult în acest an, controlul costurilor este mai bun decât în ​​anii precedenți, iar marja de profit brută a crescut. În același timp, compania este, de asemenea, prudentă în cooperarea cu clienții, astfel încât controlul fabricației să fie ridicat, resursele nu sunt pierdute, eficiența este îmbunătățită și manopera poate fi eficientizată. Prin urmare, problema forței de muncă care a fost afectată în anii precedenți a apărut cu greu anul acesta.

Liao Cizheng a subliniat că compania a continuat să își adapteze linia de producție. Scopul acestui an este de a stabiliza rata de utilizare a capacității. Sper ca fluctuațiile din fiecare trimestru să nu fie prea mari. Deocamdată, dă roade.

Pentru planificarea capacității, Liao Zhizheng a spus că extinderea capacității în afara continentului, inclusiv Taiwan și Batam, Indonezia, a fost pusă în producție și nu există niciun plan de investiții în India sau Vietnam. Accentul se concentrează pe potrivirea nevoilor clienților și pe alegerea celui mai bun loc. Vino să investești.

În ceea ce privește partea 5G, Liao Cizheng a spus că toată lumea vorbește despre 5G, dar va vedea adevărata apariție anul viitor. Este de așteptat ca vizibilitatea produsului să fie mult mai bună decât anul acesta. Această companie este, de asemenea, optimistă. El a subliniat că pentru industria prelucrătoare există oportunități de schimbare și, dacă nu există nicio schimbare, va intra într-un alt model competitiv.