Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ajută Coreea să-și reducă dependența de Japonia! DuPont investește 28 de milioane de dolari pentru a înființa o fabrică de fotorezista în Coreea de Sud

Conform rapoartelor businesstimes, DuPont a decis să investească 28 de milioane de dolari în Coreea de Sud pentru a produce fotorezistente și alte materiale până în 2021, o acțiune care va ajuta la reducerea excesului de Japonia din Coreea de Sud pe materialele cheie necesare pentru producția de cipuri. se bazează.

Anterior, în iulie 2019, guvernul japonez a anunțat restricții la exportul a trei materiale de bază semiconductoare utilizate la fabricarea echipamentelor electronice în Coreea de Sud, ceea ce a determinat companiile sud-coreene de tehnologie să concureze pentru a-și extinde lanțurile de aprovizionare.

Luna trecută, relațiile dintre guvernele japoneze și sud-coreene au început să se ușureze, primul anunțând că a ridicat parțial restricțiile la exporturile fotorezistene din Coreea de Sud. Companiile japoneze au primit licența de a furniza trei ani de fotorezistare companiilor precum LG, Samsung și SK Hynix fără a fi nevoie să obțină aprobarea pentru fiecare expediere. Cu toate acestea, nu toate restricțiile au fost eliminate, iar exportul de polimidă fluorurată și fluorură de hidrogen de puritate ridicată din Japonia în Coreea de Sud este încă restricționat.

"În ciuda relaxării recente a Japoniei asupra controalelor la export pe fotorezist, acesta este doar un progres parțial și nu este o soluție fundamentală", a declarat ministrul sud-coreean al Industriei, Seung Yun-mo, într-un comunicat.

Agenția de știri Yonhap din Coreea de Sud a subliniat că fotorezistarea este unul dintre cele trei materiale semiconductoare majore ale Japoniei care restricționează exporturile către Coreea de Sud. Decizia lui DuPont va ajuta Coreea de Sud să-și diversifice oferta și să-și reducă dependența de Japonia.

Raportul a subliniat că locația investiției se află la 92 de kilometri sud de Seul și că are o fabrică Dupont în orașul Cheonan, Chungcheongnam-do. Perioada de investiții este cuprinsă între 2020 și 2021.