Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

A apărut a doua fabrică a filialei Globalwafers din Coreea, a apărut președintele sud-coreean Moon Jae-in

Compania MMC Korea (MKC), o filială a Global Wafers, o fabrică de napolitane de siliciu, a ținut a doua ceremonie de finalizare a fabricii în orașul Tianan, Coreea de Sud pe 22. Președintele Xu Xiulan a declarat că MKC nr. 2 este o etapă nouă în dezvoltarea tehnologiei și a operațiunilor anticipate de GlobalWafers și poate furniza stabil specificații avansate. Plăcile ajută compania să funcționeze. În special, președintele sud-coreean, Moon Jae-in, a apărut și el în fața locului.

Xu Xiulan a spus că cea de-a doua fabrică poate fi finalizată în acest an, totul din sprijinul puternic al guvernului coreean și binecuvântarea încrederii clienților. În viitor, noua fabrică se va concentra pe fabricarea de napolitane de înaltă viteză de 12 inch, cu o capacitate lunară de aproximativ 176.000 de napolitane.

Pe lângă Moon Jae-in, la întâlnire sunt prezenți oficiali guvernamentali, parlamentari și șefi ai administrației locale, comerț, industrie, energie, știință, tehnologie informațională și comunicații. Se înțelege că Moon Jae-in a vizitat fabula MKC și a ținut un discurs la ceremonie. Cu acțiune și mărturie reciprocă pentru finalizarea Fabricii secundare GlobalWafers Korea MKC, Xu Xiulan i-a mulțumit în mod special și și-a exprimat gloria.

Grupul GlobalWafers este distribuit la nivel global. MKC este o filială de investiții 100% a GlobalWafers și un centru de producție și dezvoltare foarte important în Asia de Nord-Est. În ultimii 30 de ani, MKC a continuat să se concentreze pe producția și vânzarea de napolitane avansate de înaltă calitate de 8 inci de 12 inci și a stabilit relații stabile pe termen lung cu marii clienți internaționali.

Conform GlobalWafers, MKC II este cea mai avansată fabrică inteligentă, furnizând clienților o calitate și o cantitate stabilă de cipuri de siliciu printr-o producție automată modernă. Fabrica satisface nevoile partenerilor strategici actuali în timp ce satisface potențialele comenzi aduse de tehnologia avansată. Va ajuta GlobalWafers să contribuie cu mai multă contribuție substanțială și energie cinetică operațională.