Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Fostul angajat al Semiconductorului din Seul condamnat la 8 luni de închisoare pentru că a scăpat secrete ale tehnologiei LED


Potrivit Korea Times, un fost angajat al Semiconductorului Seul a fost condamnat la 8 luni de închisoare și suspendat timp de doi ani. Anterior, el a fost condamnat să dezvăluie secrete comerciale cu privire la tehnologia LED a companiei.

Seul Semiconductor a declarat joi că angajatul a obținut secrete comerciale în timp ce desfășura o cercetare și le-a vândut clienților companiei, încălcând Legea privind prevenirea scurgerii și protecției tehnologiei industriale.

"Din 2010, acest angajat a fost cercetător în proces și echipă tehnologică nouă timp de patru ani. După ce a părăsit compania, a vândut intenționat tehnologia către clienții companiei", a spus un executiv de la Seoul Semiconductor. Secretul comercial este o tehnologie pentru îmbunătățirea coordonării culorilor produselor LED, pe care guvernul le-a desemnat ca tehnologie de bază națională. "

Seul Semiconductor a spus că în prezent este dificil să evaluezi pierderile economice cauzate. Cercetarea și dezvoltarea tehnologiei scurse au durat până la 32 de luni și au investit 37,7 miliarde câștigate.

Seul Semiconductor este cel mai mare producător de LED-uri din Coreea de Sud cu 14.000 de brevete. În ultimii doi ani, a participat la 32 de procese de brevete în șapte țări, inclusiv Statele Unite, China, Japonia și Europa. În noiembrie 2019, compania a câștigat un proces de brevet împotriva tehnologiei de iluminare LED TV a producătorului de lentile Enplas.