Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mass-media străină a dezvăluit că Huawei a început cercetarea și dezvoltarea 6G. Samsung LG a intrat în această secvență.

Conform rapoartelor mass-media canadiene, Huawei a început să dezvolte tehnologia 6G în laboratorul de R & D din Ottawa, Canada. Aceasta este o tehnologie de nouă generație după tehnologia de rețea 5G, dar nu există în prezent un standard 6G unificat, iar cercetarea 6G de către marile companii este încă la început.

În Canada, Huawei a înființat un centru avansat de R & D în Ottawa. Este unul dintre cele patru centre R & D ale Huawei. În mai mult de un deceniu, Huawei a dezvoltat împreună noi tehnologii cu 13 universități și instituții de cercetare din Canada. Huawei a investit cel puțin 50 de milioane. Cercetarea universitară finanțată de Yuan.

Anterior, fondatorul Huawei, Ren Zhengfei, a spus că investiția Huawei în Canada este de cel puțin câteva miliarde de dolari.

Nu există nicio veste certă pentru cercetarea 6G, deoarece Huawei a mai afirmat că nu va exista o tehnologie reală 6G listată înainte de 2030, iar industria se află în continuare în cercetare prealabilă.

Nu numai Huawei, dar și alți producători au început cercetările și dezvoltarea 6G. În iunie, Samsung Electronics s-a reorganizat în centrul de R & D și a format o echipă specializată în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei de comunicare 6G. LG Electronics a înființat un laborator de cercetare 6G pentru a asigura tehnologia de bază a comunicațiilor mobile 6G prin cooperarea cu celebrul Institut Național de Știință și Tehnologie din Coreea (KAIST).

Deoarece 6G este de 100 de ori mai rapid decât 4G LTE și de 5 ori mai rapid decât 5G, oamenii de știință spun că va deschide o nouă eră. China a anunțat o foaie de parcurs pentru realizarea comercializării 6G în 2030.