Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Intrați pe piața de telefoane mobile 5G low-end? Zvonuri conform cărora Huawei va importa SoC-ul 5G de generație viitoare MediaTek

În seara zilei de 8 noiembrie, persoanele din interiorul industriei au declarat pentru Weibo că, deși Huawei deține cipul Heis Kirin 990 în 5G, va introduce un cip MediaTek MT6873 mai rentabil dacă dorește să taie pe piața de telefoane mobile 5G în termen de 2.000 de yuani.

Conform raportului anterior al microrețelei, primul producător 5GSoC „MT6885” al MediaTek lansat în primul trimestru al anului viitor a fost adoptat de mulți producători de telefoane mobile continentale. Potrivit presei din Taiwan, performanța acestui produs este mai bună decât cea a concurenților precum Qualcomm și Samsung.

Se înțelege că cipul MT6885 al MediaTek este produs prin procesul de 7 nanometri TSMC. Este de așteptat ca în primul trimestru al anului viitor, clientul să aibă o mașină nouă 5G mijlocie-înaltă, dotată cu cip.

În plus, MediaTek poate lansa un al doilea SoG 5G "MT6873" în prima jumătate a anului viitor, concentrându-se pe piața intermediară inferioară și va adopta, de asemenea, producția de procese cu 7 nanometri, cu o mare probabilitate de a fi pus în producție. până la sfârșitul acestui an.

Potrivit persoanelor fizice din interiorul industriei, Huawei va folosi MT6873 de MediaTek ca platformă low-end 5G, iar partea RF va fi asociată cu PA 5G Skyworks.

Recent, directorul și operatorul BG Ding Wei al Huawei a declarat într-un interviu că 5G va aduce consumatori îmbunătățiri interactive ale experienței în bandă largă, cum ar fi 5G VR / AR. În același timp, consumatorii solicită 5G pe care toată lumea își poate permite. În 2020, este de așteptat ca terminalele 5G de nivel de intrare de 1000-2000 de yuani să fie lansate în 2020.