Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Prețurile DRAM-ului au crescut! A crescut cu aproape 20% din ianuarie

Conform cotației de la Jibang Technology, prețul spot al DRAM-ului standard DDR4 de 8 Gb a crescut la aproximativ 3,5 USD, care a crescut cu peste 10% din ianuarie; prețul spot al DRAM standard 4Gb DDR4 a crescut la peste 2 USD, iar creșterea a ajuns la aproximativ 17% din ianuarie.



Din cauza lipsei ofertei pe piața spot, industria se așteaptă ca prețurile să continue să crească înainte de Anul Nou Lunar Chinezesc, iar creșterea prețurilor la vedere va duce la creșterea prețurilor contractuale, ceea ce va ajuta în mod evident veniturile fabricii DRAM și profit.

Se înțelege că, în decembrie anul trecut, prețul DRAM a încetat să scadă și să recupereze, în principal din cauza scăderii nivelurilor de inventar ale fabricilor terminale ODM / OEM, fabricilor de telefoane mobile și fabricilor de sistem. Iar prețul contractului a încetat să scadă.

Începând cu 2020, cumpărătorii de pe piața DRAM au continuat să cumpere pentru a construi stocuri, iar partea de ofertă nu a adăugat o nouă capacitate în ultimul an. În plus, capacitatea de transport DRAM a dispozitivelor terminale a crescut semnificativ cu peste 50%, reducând prețurile la vedere și continuând să crească. .

În plus, DRAMeXchange estimează că prețurile contractului pentru DRAM-ul serverului și DRAM-ul de nișă în primul trimestru vor crește cu mai puțin de 5% față de trimestrul precedent, în timp ce prețurile contractului DRAM vor crește între 5-10%. DRAM standard și mobil Ar trebui să rămână plat.