Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

CEVA celebrează reperul wireless Internet of Things - peste 100 de licențe tehnologice Bluetooth și Wi-Fi

CEVA a anunțat o etapă importantă în seria de tehnologii wireless Internet of Things (IoT) RivieraWaves: peste 100 de licențe Bluetooth și Wi-Fi IP au fost semnate. Această realizare reflectă creșterea semnificativă a industriei în cererea de conectare Bluetooth și Wi-Fi, în special pe piața IoT. ABI Research, o consultanță globală pentru piața tehnologiei, prevede că până în 2023, peste 10 miliarde de dispozitive Bluetooth și Wi-Fi vor fi livrate în fiecare an.

CEVA a achiziționat RivieraWaves în iulie 2014 ca parte a strategiei sale de diversificare corporativă. Sub conducerea CEVA, RivieraWaves continuă să crească puternic și este lider în industria de licență IP pentru semiconductor pentru Bluetooth și Wi-Fi. În această perioadă, clienții CEVA au expediat peste 1 miliard de dispozitive Bluetooth și Wi-Fi și au expediat peste 300 de milioane de dispozitive Bluetooth bazate pe CEVA în doar 2018.

Angel Aznar, vicepreședinte CEVA și director general al unității de afaceri IoT wireless, a declarat: "În mai puțin de cinci ani, am ajuns la peste 100 de tranzacții de licențe Bluetooth și Wi-Fi. Această realizare este remarcabilă, sunt foarte onorat. A fi capabil să fii membru al echipei de conducere în această perioadă de creștere puternică. Această realizare demonstrează performanța și calitatea superioară a IP dezvoltate de inginerii noștri.Așteptăm cu nerăbdare să vedem un număr mare de clienți IoT fără fir care vin pe piață în următorii ani. Produse colorate și inovatoare. "

CEVA este singurul furnizor de licențe din industrie care oferă atât tehnologie Bluetooth dual-mode, cât și low-power Bluetooth și a acordat licență pentru mulți dintre furnizorii de producători și OEM-uri din lume. CEVA este lider pe piața produselor audibile și purtabile, ajutând numeroase dispozitive iconice, inclusiv tracker-ul de activități din seria Xiaomi Bracelet, aparate auditive Bluetooth de la producători de top cum ar fi Oticon, termostatul inteligent furnizat de Nest și popularul Tile. Tracker, PokémonGo PLUS și sute de boxe wireless, precum și căști și purtabile. IP-ul Wi-Fi al CEVA poate ajuta produsele de pe dispozitive inteligente să ajungă în puncte de acces. Până în prezent, IP-ul său Wi-Fi a fost livrat în zeci de milioane de dispozitive. Având în vedere caracteristicile de consum redus aduse de cele mai recente standarde Wi-Fi 6, Wi-Fi devine din ce în ce mai popular printre designerii de dispozitive IoT. Baza de clienți a conectivității wireless a CEVA include Torch Technology, 翱 捷 科技, Atmosic, Broadcom IC, Hengxuan Technology, Celeno, Dialog Semiconductor, Lexin, LifeSignals, NXP, ON Semiconductor, Otis Electronics, Oticon, RDA, Rui Core Microelectronics, Suichang Communication și ZTE Corporație.

Andrew Zignani, analist principal la ABI Research, consultant pe piața tehnologiei, a comentat: „Proprietatea intelectuală autorizată joacă un rol important în îndeplinirea așteptărilor extraordinare de creștere ale nevoilor de conectare Bluetooth și Wi-Fi, iar multe companii au ales să integreze tehnologia de conectivitate wireless în Proiectarea lor SoC pentru a reduce costurile echipamentelor, consumul de energie și dimensiunea. CEVA este un motor-cheie pentru un număr mare de întreprinderi încorporate în undele Bluetooth și Wi-Fi, oferind acestor companii tehnologie și expertiză în domeniul conectivității wireless de renume în industrie. "

CEVA are cel mai larg portofoliu de conectivitate wireless și produse IP cu tehnologie inteligentă de detectare din industrie astăzi. Seria sa Wi-Fi IP RivieraWaves este disponibilă pentru încorporarea Wi-Fi 802.11a / b / g / n (Wi-Fi 4), 802.11ac (Wi-Fi 5) sau 802.11 în stațiile de lucru și punctele de acces SoCs / ASSPs Axe (Wi -Fi 6) este o suită completă de platforme și pre-integrată cu sisteme de operare populare, inclusiv FreeRTOS și AliOS Things. Seria IP Bluetooth RivieraWaves oferă o soluție cuprinzătoare pentru conectivitate Bluetooth cu mod dublu și Bluetooth cu putere redusă, care acceptă toate caracteristicile Bluetooth 5.1, inclusiv găsirea direcției (AoA / AoD), indexare ale canalului de difuzare aleatorie, transmisie periodică de sincronizare a emisiilor, tamponare GATT și multe altele . Îmbunătățit, deci este utilizat pe scară largă pentru urmărirea activelor, Internetul general al lucrurilor și aplicațiile audio Bluetooth. Pentru aplicațiile audio, inclusiv căști și boxe inteligente, RevieraWaves Bluetooth IP completează familia DSP avansată și algoritmii audio / audio / voce / vorbire. Pentru aplicații cu putere scăzută (LPWA), CEVA oferă o soluție IP CEVA-Dragonfly, care respectă eNB-IoT și are funcționalitate GNSS încorporată.