Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

BOE a pierdut? Samsung și LG se zvonesc că furnizează ecrane OLED pentru următorul iPhone

Pe 27 noiembrie, conform rapoartelor etnews, Samsung Display și LG Display vor deveni în 2020 singurii furnizori de ecrane OLED pentru noul iPhone.

Insideri au dezvăluit că Apple trebuie să lanseze trei noi dimensiuni de panouri OLED în noile modele iPhone de 5,4 inci, 6,1 inchi și 6,7 inch care vor fi lansate în toamna anului 2020. Cu toate acestea, modelul iPhone total va putea depăși patru pentru că Apple intenționează să lanseze și un model care acceptă rețelele 5G.

Samsung Display va fi singurul furnizor de ecrane OLED pentru iPhone 5,4 inch și 6,7 inch, în timp ce ecrane OLED de 6,1 inch vor fi furnizate de Samsung Display și LG Display.

Se înțelege că ecranul OLED furnizat de Samsung Display încapsulează senzorul tactil din interiorul panoului (tehnologia Y-OCTA). În trecut, pentru a implementa funcția de atingere, a fost lipită pe panou o peliculă tactilă. Deoarece tehnologia Y-OCTA nu necesită un film separat, poate face ca ecranul telefonului mobil să fie mai subțire, iar costul de producție este mai mic.

Apple a observat avantajele tehnologiei Y-OCTA. Deoarece Samsung Display este singurul furnizor capabil să producă în masă astfel de panouri, acesta va permite Samsung Display să furnizeze versiunile iPhone de 5,4 inci și 6,7 inch pentru anul viitor. În trecut, Apple a insistat să folosească panouri tactile cu film subțire.

În plus, știrile anterioare au subliniat că BOE a participat la dezvoltarea noului iPhone și va fi unul dintre furnizorii de panou pentru iPhone de 6,1 inci. Cu toate acestea, etnews au subliniat că, datorită progresului lent al dezvoltării și producției, BOE este probabil să fie exclus anul viitor.

De menționat este faptul că Samsung Display a fost singurul furnizor de ecrane OLED ale Apple. Odată cu creșterea puterii LG Display și considerația furnizorilor Apple, LG Display a început să partajeze comenzile Apple cu Samsung Display. Se raportează că LG Display poate produce și ecrane OLED cu panouri tactile încorporate, dar calitatea și eficiența producției nu pot concura temporar cu Samsung Display.