Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Applied Materials solicită hotărâri de nerespectare a două brevete de fabricație semiconductor Demaray

Potrivit LawStreet, Applied Materials a depus recent o acțiune prin care instanța a făcut o hotărâre declarativă de nerespectare a două brevete deținute de pârâtul Demaray LLC. Motivul acestui proces a fost preocupările lui Applied Materials în legătură cu procesele pe care Demaray le-a formulat împotriva mai multor clienți, acuzându-i că au încălcat brevetele de fabricare a semiconductorului și că au implicat Materiale Aplicate.

Materialele de cerere subliniau în documentul litigiu că procesul demaray împotriva clienților săi aruncă un „nor întunecat” asupra produselor companiei, amenințând activitatea companiei, relațiile sale cu clienții și partenerii și vânzările de reactoare. A existat o dispută între Demaray, care ar putea fi judecată de instanță.

Plângerea susține că Applied Materials este o companie americană care furnizează tehnologie și produse pentru fabricarea semiconductorilor, incluzând, dar fără a se limita la reactoarele din linia de produse „Endura”. Demaray este o companie fondată de Dr. Richard Ernest Demaray, care este inventatorul desemnat al brevetului în acest caz. Demaray a fost înființată pentru a furniza activități de cercetare și dezvoltare în domeniul portofoliului, demonstrație și dezvoltare a proprietății intelectuale și aplicații de produse noi.

Se raportează că Demaray a menționat numele de Materiale aplicate în procesele anterioare împotriva Samsung și Intel. Applied Materials s-a temut că ar putea fi trimisă în judecată ulterior și, prin urmare, a solicitat instanței să pronunțe o hotărâre de neîncălcare. De exemplu, Applied Materials a citat o plângere în care Demaray i-a acuzat pe clienții Applied Materials că ar fi fabricat, folosind, vândând, furnizat sau provocând furnizarea de echipamente de fabricație a semiconductorului, inclusiv reactori de sputtering magnetron, pentru „încălcarea drepturilor sale de brevet și a fost identificată și în plângere. ca „Din materiale aplicate”.

În plus, Applied Materials a declarat că reactoarele companiei din linia de produse „Endura” nu încalcă în mod direct sau indirect niciun drept de brevet revendicat de Demaray și au explicat pe scurt diferențele în compoziția și procesul produselor sale.