Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple vrea să controleze costurile? Guo Mingyu: Utilizarea noii iPhone 5G PA poate fi mai mică decât se aștepta

Cel mai recent raport de cercetare publicat de analistul Tianfeng International Mingming Guo ieri (13) a subliniat că cererea de cipuri PA 5G pentru noul iPhone în a doua jumătate a anului 2020 ar putea fi mai mică decât se aștepta.

Raportul a redus cantitatea de cipuri PA 5G utilizate în fiecare iPhone 5G. Din estimarea anterioară, cele șase au fost reduse semnificativ la unul sau două. În raportul său din iunie 2019, Guo Mingdi a prezis că Apple va adăuga șase cipuri 5G PA la iPhone 5G lansat în a doua jumătate a anului 2020, inclusiv două dintre cele n41, n77 și n79.

Cu toate acestea, cel mai recent sondaj arată că n41 nu mai este utilizat datorită integrării cu PA 4G de frecvență medie-înaltă și că Uplink 2x2 este anulat. Prin urmare, este de așteptat ca fiecare iPhone 5G din a doua jumătate a anului 2020 să folosească 1 sau 2 cipuri PA 5G, care ar trebui să fie unul pentru n77 și n79 fiecare. , Sau n77 și n79 sunt integrate într-un singur.

În plus, Qorvo și Skyworks vor înlocui Broadcom ca furnizor de PA 5G pentru iPhone, iar Broadcom se va concentra doar pe furnizarea de n41 PA-uri cu frecvențe medii și de înaltă frecvență (Broadcom este aproape singurul furnizor de serii iPhone 11 de medie și înaltă frecvență . PAS) De menționat este faptul că, datorită retragerii de la Broadcom de la oferta de iPhone 5G PA, afacerea de iPhone 5G PA stabilă este mai mică decât cea preconizată și se confruntă cu riscul de declin de pe piața chineză a telefoanelor mobile. Deși analizează tendința stabilă pe termen lung, activitatea generală a companiei Situația pe termen lung și scurt nu este cunoscută.

Lanțul de aprovizionare afirmă că ajustarea Apple de 5G PA se datorează cererii excesive pentru iPhone 12 de a reduce presiunea asupra furnizării de componente, iar cealaltă este de a controla costurile componentelor.