Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Următoarea armată Apple comandă mobilizarea totală a lui Hon Hai, India, care se pregătește pentru producerea celor mai noi modele de iPhone

Deoarece războiul comercial continuă să fie blocat, se înțelege că Apple cere fabricii Hon Hai India să își îmbunătățească complet capacitatea de producție, inclusiv tehnologia și capacitatea. Echipa Hon Hai India a mers chiar la linia de producție a iPhone-ului continental cu angajații indieni pentru a se antrena și a ajunge la revendicarea Apple.

Linia de producție iPhone Hon Hon Hai în India a fost lansată oficial în august anul curent. Cu toate acestea, deoarece tarifele preferențiale de export ale Apple cu guvernul indian nu au fost încă finalizate, linia de producție iPhone Hon Hon Hai va fi încă dominată de vânzările interne din India, cu capacitate de producție anuală. Doar aproximativ 1 milion de unități.

Cu toate acestea, după mai mult de două luni, se înțelege că, deși tarifele preferențiale de export ale Apple nu au ajuns încă la un acord cu guvernul indian, Apple a decis să solicite lui Hon Hai să îmbunătățească în mod complet nivelul tehnic al liniei de producție indian. Odată ajuns la un acord privind tarifele preferențiale la export, puteți avea capacitatea de a sprijini exportul iPhone.

Experții industriei au subliniat că Hon Hai Planning, care formează primul lot de angajați indieni în instructori de semințe, scara actuală cea mai rapidă de aproximativ 1.000 de persoane, este livrarea directă către zona de fabrică continentală de formare a liniei de producție iPhone, este un timp scurt. pentru a obține rezultate.

În afară de personalul de producție la nivel de bază, au mers chiar și pe continent pentru a se antrena. Chiar și echipa indiană de la sediul Hon Hai Hai a urmărit personal și angajații indieni și a participat la instruirea internship a liniei de producție pentru iPhone din fabrica continentală. Timpul a fost de aproximativ 10 zile la o jumătate de lună. Lung. Astfel de acțiuni neobișnuite au făcut și lumea exterioară să creadă că încercarea Apple de a accelera încercarea Indiei a fost de la sine înțeles.

În ceea ce privește lumea exterioară, ce fel de modele de iPhone Apple vrea să producă în India, a spus sursa, produce în prezent iPhone X, pentru că acesta este primul model Apple care folosește panouri OLED, deși în spatele iPhone 11, două generații, cu toate acestea, pentru Piața indiană, este încă modele relativ high-end și este ușor de urmărit.

Pe măsură ce angajații indieni au fost instruiți, se înțelege că Apple a cerut chiar și Hon Hai, lansarea iPhone 12 (numit provizoriu) anul viitor și versiunea accesibilă a iPhone SE2, care trebuie produsă în India, când Hon Hai Linia de producție din India Accentul se va concentra pe modul de a permite instructorilor indieni să antreneze sânge nou pentru a crește eficient capacitatea.