Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

De acord cu livrarea semifabricatelor! Furnizorii Huawei caută livrări care să fie finalizate înainte de 15 septembrie

Potrivit revistei asiatice Nikkei, surse au dezvăluit că Huawei lucrează din greu pentru stocarea procesoarelor mobile 5G, Wifi, frecvență radio și afișaje de drivere de afișare, precum și alte dispozitive precum dezvoltatorii de cipuri MediaTek, Realtek, Novatek și Liji.

Conform ultimei interdicții din partea Departamentului de Comerț al SUA, furnizorii de cipuri nu vor mai putea expedia Huawei după 15 septembrie, iar acum mai rămân doar mai puțin de trei săptămâni.

Conform unor surse, unii furnizori de cipuri au acceptat chiar să livreze produse sau semifabricate care nu au fost încă testate și asamblate pentru a respecta termenul de livrare.

Oamenii familiarizați cu această problemă au dezvăluit, de asemenea, că Huawei a apelat adesea la furnizori la 4 dimineața sau a organizat apeluri de conferință la miezul nopții. Se raportează că furnizorii de cipuri de memorie, cum ar fi Samsung Electronics și SK Hynix, precum și producătorii de lentile de cameră, precum Largan și Sunny Optical, încearcă, de asemenea, să expedieze comenzile lor anterioare către Huawei înainte de termenul limită pentru 14 septembrie.

Un alt executiv superior al unui furnizor Huawei care este familiarizat cu situația a spus că multe prognoze arată că comenzile vor scădea la zero după 15 septembrie. În plus, nu toate piesele pot fi vândute altor persoane, așa că întregul lanț de aprovizionare încă încearcă să suporte articulația Pregătiți-vă pentru pierderi. În același timp, lanțul de aprovizionare continuă să digere dezavantajul cererii globale.

Sursa a mai precizat că problema este că "este aproape imposibil să împingeți prea multe cipuri avansate într-o perioadă scurtă de timp la termenul limită. Acum se pot face doar ajustări minore".

Conform raportului anterior al lui Nikkei, actuala construcție a inventarului Huawei este destinată în principal produselor legate de cipuri mobile pentru afacerile sale cu smartphone-uri, deoarece compania a rezervat jetoane care pot fi folosite până la doi ani pentru activitatea echipamentelor de telecomunicații.

Deși Yu Chengdong a spus cândva sincer că Kirin 9000, care va fi echipat cu Mate 40, care va fi lansat în această toamnă, poate fi epuizat de cipurile de înaltă calitate ale Huawei.

Dar Huawei încă luptă pentru supraviețuire.