Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Se preconizează că cota procesorului AMD va atinge peste 30% la sfârșitul anului: cea mai mare valoare din 10 ani

Procesoarele AMD au câștigat deja mai mult decât cota de vânzări a Intel pe mai multe piețe de bricolaj, dar analizând piața globală x86, Intel încă menține o cotă de piață de aproape 80%.

Cu toate acestea, situația se va schimba din nou la sfârșitul acestui an.

Potrivit analiștilor, cota AMD de pe piața procesoarelor PCDIY va atinge apogeul peste 10 ani și este de așteptat să depășească 30%.

În prezent, linia de produse AMD de 7nm a fost complet înflorită, procesorul Ruilong 3000 a condus drumul, placa grafică RadeonRX5700 din rețeaua principală, placa de bază PCIe4.0 X570 de asistență nativă este să ofere mai mult joc pentru entuziaști.

În plus, s-a raportat mai devreme că AMD ar putea avea un octombrie a treia generație procesor pentru a se transforma în octombrie, cu maximum 48 sau chiar 64 de nuclee. În plus, CES în ianuarie anul viitor, platforma mobilă 7nm CPU sau APU are, de asemenea, o probabilitate foarte mare de debut oficial.