Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

5G are nevoie de binecuvântare! Cele mai mari 6 comenzi din fabricile de piese electronice din Japonia cresc pentru prima dată în 5 trimestre

Potrivit raportului Nikkei Shimbun din 30 de dimineață, beneficiind de binecuvântări ale cererii 5G, cele mai mari 6 fabrici de piese electronice din Japonia (Murata Manufacturing, TDK, Kyocera, Nidec, Alpii Alpini și Nitto Denko) în ultimul trimestru (10-12 2019). comenzile au crescut cu 2% față de aceeași perioadă a anului trecut la aproximativ 1,56 miliarde de yeni, obținând prima creștere în 5 trimestre. Cu toate acestea, răspândirea noii epidemii de pneumonie de coronavirus din China a adăugat incertitudine perspectivei comenzilor.

Datele arată că începând cu trimestrul 3 2019 (iulie-septembrie), valoarea comenzii celor șase mari fabrici de componente electronice japoneze s-a micșorat pentru al patrulea trimestru consecutiv, dar sub binecuvântarea cererii 5G, valoarea comenzii a șase mari fabrici de componente japoneze. s-a îmbunătățit, iar în trimestrul precedent ((octombrie-decembrie 2019) prima creștere în 5 sezoane.

Printre acestea, comenzile lui Murata din trimestrul precedent au crescut cu 5-10% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În acest sens, Murata Manufacturing a declarat că a beneficiat în principal de creșterea cererii pentru stațiile de bază 5G; TDK a beneficiat și de cererea stațiilor de bază, iar numărul de comenzi a înregistrat o ușoară creștere.

În plus, președintele Murata Manufacturing și președintele Hirofumi Murata au declarat într-un interviu acordat presei japoneze în octombrie anul trecut că cererea globală de componente electronice precum MLCC este în scădere. Murata a spus că cererea globală de componente electronice este de așteptat să crească după începutul anului 2020.

Murata Hengfu a spus că, în mod special, piesele legate de 5G au fost comandate fără probleme, în special cererea pentru stațiile de bază chineze a început.