Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

1422 Series 25 G SFP28 Atașați direct ansamblurile de cabluri de cupru

Image of 3M logo

1422 Series 25 G SFP28 Atașați direct ansamblurile de cabluri de cupru

Seturile de cabluri pasive din cupru din seria 3M ™ 1422 pentru aplicațiile SFP28 sunt soluții I / O eficiente din punct de vedere al costurilor, oferind o excelentă rotație, o putere redusă și o latență

Ansamblurile de cablu din cupru 3M 25 G SFP28 atașate direct, seria 1422, sunt ansambluri de cabluri din cupru pasive care utilizează tehnologia 3M Twin Axial Cable. Ele creează o soluție foarte flexibilă, pliabilă, de înaltă performanță, cu lărgimi de bandă de până la 25 Gbps, pentru a conecta servere, switch-uri, dispozitive de stocare și alte echipamente de mare viteză. Seturile de cablu SFP28 (seria 1422) oferă o lățime de bandă de până la 25 Gbps (1 Gbps x 25 Gbps pe canal) pentru lungimi de până la 2 metri cu 30 AWG și de la 2 metri până la 4 metri cu 26 AWG.

Aceste ansambluri sunt concepute astfel încât să respecte protocoalele standard industriale definite în IEEE 802.3by, SFF-8431 și 25G Ethernet. În plus, aceste ansambluri au fost testate la PlugFest (UNH-IOL) pentru interoperabilitatea sistemelor deschise de rețea. Aceste ansambluri de cablu sunt utilizate în mod obișnuit în aplicațiile de rețea de centre de date sau în aplicațiile de calcul de înaltă performanță care necesită lărgimi de bandă mai mari.

Seturile de cabluri pasive din cupru 3M pentru aplicațiile SFP28 sunt soluții I / O eficiente din punct de vedere al costurilor, oferind o excelentă rotație, o putere redusă și o latență redusă. Dispune de un cablu pliabil, flexibil, subțire, care permite îndoirea strânsă a conectorului și stivuirea cablurilor pentru mănunchiuri mai mici.

Caracteristici și Beneficii
  • Îmbunătățirea gestionării cablului rack-ului
  • Îmbunătățirea funcționalității prin cabluri ușoare și flexibile
  • Rutarea eficientă a cablului cu coturi și pliuri din dreapta
  • Necesită mai puțin spațiu în fața portului, permițând închiderea ușii rack-ului
  • Stocabilitatea creează fascicule de cabluri mai stricte pentru a minimiza obstacolele din fluxul de aer
Aplicații
  • Server-la-server
  • Comutare-la-comutator
  • Comutarea la server
  • Server-to-stocare